Відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України
Відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України

Відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України

«26-й рік поспіль ми відзначаємо День Незалежності України. З кожним роком поглиблюється усвідомлення цієї події та дати – 24 серпня, значення її для всієї країни, для кожного з нас. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного з нас».

А розпочиналося все з того, що керівництво нашого краю, представники трудових колективів структурних підрозділів райдержадміністрації і установ та організацій громади, учасники АТО та громадськість Народиччини взяли участь у церемонії підняття Державного Прапора України.

Під гучні звуки духового оркестру ПЗ «Древлянський» святкова колона рушила центральною вулицею селища до Свято-Миколаївського парку, щоб вшанувати пам’ять за полеглими у боротьбі за волю і незалежність країни в різні періоди.

Після цього біля Свято-Миколаївської каплички була відправлена молебень з нагоди головного державного свята України, яке звершив благочинний отець у співослужінні Народицького духовенства.

По завершенню урочистого відкриття свята селищним головою та вітального слова голови райдержадміністрації, керівники Народиччини провели традиційно приємний момент урочистостей – нагородження почесними грамотами та оголошення подяк за вагомий внесок у розвиток краю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 26-ї річниці Незалежності України представників різних сфер діяльності. Також гостей свята вітали творчі колективи і окремі виконавці.

Ми всі хочемо, щоб Україна міцніла і розквітала для свого народу у світовій славі. Бо наш народ цього заслуговує.