Для дітей працівників заповідника була організована екскурсія в м. Київ.
Для дітей працівників заповідника була організована екскурсія в м. Київ.

Для дітей працівників заповідника була організована екскурсія в м. Київ.

Напередодні 30-ти річчя аварії на Чорнобильській атомній електростанції діти працівників природного заповідника «Древлянський» та учні районних шкіл здійснили безкоштовну екскурсію в м. Київ, організовану директором ПЗ «Древлянський» Шелюком Миколою Івановичем за підтримки благодійного фонду «Допомога дітям Чорнобиля».

В ході цієї подорожі діти відвідали зоопарк де поринули у казку звірів, до речі, багато дітей вперше побачили лева, слона, тигра в живу.

З великим захопленням та увагою діти дивилися виставу у театрі юного глядача «Білосніжка та семеро гномів». Радість на очах було видно на весь зал. Приємні враження та спогади залишаться у школярів на все життя.

Ця подорож була такою насиченою, що час минав наче мить. І це все було безкоштовно, як культурні заходи так і харчування, за підтримки благодійного фонду «Допомога дітям Чорнобиля» керівником якого є Фещенко Володимир Олександрович.

У ході екскурсії нас супроводжувала Калістратова Світлана Василівна – заступник керівника благодійного фонду. За що їй велика подяка від батьків та дітей нашого району.

Ми відвідали національний музей «Чорнобиль», який нагадав нам всім яке горе приніс атом на наші території. Цікаво було подивитися на муляжі реактора, побачити одяг перших захисників, списки постраждалих, накази керівників держави, а найголовніше – це алею виселених сіл.

Наостанок ми поїхали на прямий ефір шоу «Україна має талант» – це незабутнє дійство у серця дітей принесло стільки добра, щастя, що виходячи із залу діти обступили Миколу Івановича і довго-довго дякували за цю незабутню подорож.

Добрі справи Шелюка Миколи, Калістратової Світлани залишать свій відбиток у душах дітей на довгі часи. Тому від батьків Вам велике спасибі. Ми чекаємо на такі подорожі в подальшому ще і ще.

IMG_8563

 

Колектив ПЗ «Древлянський»