Природний заповідник «Древлянський» відвідала делегація вчителів
Природний заповідник «Древлянський» відвідала делегація вчителів

Природний заповідник «Древлянський» відвідала делегація вчителів

12 травня до Дня екологічної освіти в природний заповідник «Древлянський» завітала делегація вчителів з Малинського району. Їх поїздка була організована з метою активізації творчого потенціалу кожного вчителя, створення умов для сприяння розвитку та підвищенню професійної компетентності.

По приїзду їх зустрічали директор заповідника Микола Шелюк, заступник директора з наукової роботи Анатолій Можар і начальник відділу екологічної освіти Галина Кравченко.

Маршрут екскурсантів пролягав через село Великі Кліщі (церква св. Михаїла ХІХ ст.), село Любарка (Любарські стави та церква Різдва Пресвятої Богородиці 1874 р.) і село Розсохівськ, де вони відвідали приміщення Розсохівського природоохоронного науково-дослідного відділення , а також помилувалися краєвидами річки Уж. Вчителям також було цікаво послухати про мінімальний антропогенний вплив на лісові та інші екосистеми зони безумовного ( обов’язкового) відселення.

Всі залишились задоволені побаченим, отримали інформаційно-просвітницьку літературу. Домовились про подальшу співпрацю та нові зустрічі.

Відділ екологічної освіти ПЗ «Древлянський»