Природний заповідник «Древлянський» взяв участь в Святі Колядок
Природний заповідник «Древлянський» взяв участь в Святі Колядок

Природний заповідник «Древлянський» взяв участь в Святі Колядок

13 січня в Народицькому селищному будинку культури відбулося грандіозне Свято Коляди. Блиск різдвяних зірок, українські обрядові пісні, запальні програми, перетворили сцену на Різдвяну казку.

Окрім місцевих колективів: Народицького селищного будинку культури, хорів п’яти районних церков. У святкуванні взяли участь і гості – Митрополит Овруцький та Коростенський – Віссаріон та колектив «Дзвін» Приворітської (Брусилівський р-н) недільної школи. Також активну участь взяли й працівники природного заповідника «Древлянський» (Житомирська обл.). Начальник відділу екологічної освіти – Галина Кравченко, святковим короваєм зустрічала священнослужителів з інших районів. Також взяла участь у виконанні колядок, від місцевого жіночого колективу при будинку культури. Всім учасникам була роздана еколого-освітня література.

Всі учасники здивували глядачів самобутністю, колоритністю, розмаїттям костюмів, різдвяної атрибутики, дарували справжню святкову атмосферу. Програму святкового дійства гармонійно доповнили виступи священників з словами вітання з нагоди свята.

Уся програма свята майстерно поєднала у собі давнину і сучасність. Пізнати свої духовні корені, з повагою приймати їх від батьків та з любов’ю передавати дітям і онукам – такою була основна мета Свята Коляди.

_DSC6868

_DSC6904 _DSC6927 ddd
_DSC6875