Допоможемо нашим птахам взимку!
Допоможемо нашим птахам взимку!

Допоможемо нашим птахам взимку!

Допоможемо нашим птахам взимку!

Зима є одним з найскладніших періодів у житті птахів, тому допомога зимуючим птахам сьогодні є актуальною темою. Ті птахи, які не відлітають у вирій та залишилися зимувати, потребують нашої уваги.

Природний заповідник «Древлянський» ще на початку зими закликав усіх небайдужих громадян допомогти птахам пережити голод і холод: змайструвати власноруч годівницю і повісити її або на вікні своєї оселі, або на дереві в саду чи парку, поступово підгодовувати і спостерігати за ними. Хотілося б, щоб це стало незмінною традицією.

Тому з метою допомогти «братам нашим меншим» заповідник «Древлянський» проводить ряд заходів: працівники розвішують кормушки на території заповідника, в дитячих садочках району, та школах , залучаючи до співпраці дітей, тим самим виховуючи в дітях дбайливе ставлення. Ця бесіда проводиться з метою практичних дій з охорони та збереження орнітофауни. Адже цією справою ми врятуємо не одне пташине життя!

Допоможемо нашим птахам взимку! Допоможемо нашим птахам взимку! Допоможемо нашим птахам взимку! Допоможемо нашим птахам взимку! Допоможемо нашим птахам взимку! Допоможемо нашим птахам взимку! Допоможемо нашим птахам взимку!