День захисту тварин в природному заповіднику «Древлянський»
День захисту тварин в природному заповіднику «Древлянський»

День захисту тварин в природному заповіднику «Древлянський»

4 жовтня в Україні та світі відзначається міжнародний День захисту тварин. Серед численних проблем охорони, збереження та відтворення природи, особливе місце належить світу тварин, найменш захищених від людської діяльності.

В природному заповіднику «Древлянський» (Житомирська область), з метою привернення уваги громадськості до проблеми тварин, навчити гуманному ставленню дітей до них. З дошкільнятами дитячого закладу «Сонечко» був проведений екозахід присвячений нашим найменшим друзям, у вигляді презентації про тваринний світ заповідника. Діти з великим задоволенням переглядали презентацію. Також проглянули цікаві і смішні кадри із життя тварин. А потім дітвора нас приємно здивувала заздалегідь приготованою міні-виставою з віршиками та намалювали своїх домашніх улюбленців. На завершення кожна дитина отримала повчальну листівку «Як запобігти жорстокому поводженню з тваринами».

міжнародний День захисту тварин DSCN9348 DSCN9352

Працівники відділу екологічної освіти прихистили бездомну собачку з цуценятами, а кудлаті друзі ж в свою чергу обов’язково віддячать своєю відданістю та любов’ю.

міжнародний День захисту тварин