Святкування Дня Європи
Святкування Дня Європи

Святкування Дня Європи

День Європи – це свято, яке з кожним роком стає все більш цікавим для українців, які прагнуть бачити себе в європейській демократичній державі. Мета заходу привернути увагу людей до європейських цінностей та культури, саме тому, щорічне святкування стало гарною традицією у всій області. З метою своєчасного відзначення Дня Європи в районі було підписане розпорядження райдержадміністрації від 24 квітня 2015 року №46 «Про відзначення Дня Європи» та затверджений план заходів з підготовки і проведення святкування.

Впродовж травня з нагоди відзначення Дня Європи в природному заповіднику «Древлянський» (Житомирська область) було проведено інформаційно-пізнавальні, культурно-масові заходи.

В Народицькій гімназії учні переглянули презентації на тему «Україна серед європейських держав», яку підготували учні 10 класу, також учениця 7 класу – Власта Ніконенко представила коротку розповідь про країни, які входять до Євросоюзу. Захід проходив під гімн Євросозу. Проводились виховні години «Подорож країнами світу». Під час проведення круглого столу «Екологічний розвиток країни в рамках європеської інтеграції» працівники відділу екоосвіти природного заповыдника «Древлянський» коротко розповіли дітям про найбільші заповідники України, а також відео про заповідник « Древлянський», його функції та обов’язки. По завершенню заходу учні висловлювали власні погляди. Протягом тижня кожен учень мав змогу долучитись до культури європейських держав.

DSCN8680 DSCN8695 DSCN8671 DSCN8678