Тиждень здоров’я для дітлахів.
Тиждень здоров’я для дітлахів.

Тиждень здоров’я для дітлахів.

18 вересня в Народицькому дитячому дошкільному навчальному закладі «Сонечко» в рамках тижня здоров’я працівники відділу екоосвіти природного заповідника «Древлянський» (Житомирська обл.) приєдналися до дитячого закладу і взяли участь в заході «Гармонія руху». Метою заходу було спрямувати дітлахів на зміцнення свого здоров’я та покращення фізичного розвитку.

Діти всіх вікових груп були залучені до цього свята. Вони не лише змагалися, ай грали в ігри та закріпили свої знання про користь вживання фруктів та овочів, про корисну та шкідливу їжу. Також в рамках заходу діти прослухали лекцію «Чиста планета-здорова людина».

До програми спортивного свята увійшли різноманітні ігри та вправи. Це і весела розминка в формі загально розвиваючих вправ, перетягування канату, ігри – естафети : «Найспритніший», «Естафета рухливі ігри», «Хто перший». Особливо всім присутнім запам’яталися фінальні змагання команд вихователів разом з працівниками відділу екоосвіти та вихованців садочка. А на завершення рухливі, оздоровчі танці.

Організатори заходу зробили все, щоб даний захід був особливим і запам’ятався дорослим та дітям. Щоб почути дитячий дзвінкий сміх і побачити радісний блиск в очах, заради цього варто постаратися!