Озеленимо планету разом з «Ів Роше Україна»
Озеленимо планету разом з «Ів Роше Україна»

Озеленимо планету разом з «Ів Роше Україна»

Озеленити нашу планету разом закликають фундатори благодійного фонду компанії «Ів Роше». Почесний Президент Фонду та син засновника рослинної косметики Іва Роше Жак Роше оголосив про взяте компанією зобов’язання до 2020 року висадити власними силами 100 мільйонів дерев по всьому світу. Бо, за словами Іва Роше, ми маємо залишити нашим дітям землю в тому стані, в якому її отримали.

В Україні проект реалізовується з 2012 року і в його рамках вже висаджено 200 тисяч дерев на Львівщині. Другий рік поспіль співробітники компанії «Ів Роше України» долучаються до садіння лісу на Житомирщині ( Народицький район).

Генеральний директор компанії «Ів Роше України» Анна Запталова називає це рішення дуже важливим для компанії: «Рік тому ми почали садити ліс і це було дуже важливо, це був дуже чутливий момент для всіх нас. Тому що ми це робимо не лише для себе, ми це робимо для своєї країни, для своїх дітей. І ми обіцяли один одному, що ми повернемося через рік і продовжимо цю велику справу. Наш вибір впав на Народицький район, – пояснює вона, – тому, що компанія насамперед хоче піклуватися про ті землі, які є постраждалими і потребують особливої уваги».

Цього року в акції взяли участь співробітники ТОВ “Ів Роше Україна”, члени Всеукраїнської громадської організації “Асоціація агроекологів України”, лісівники, працівники ПЗ «Древлянський» представники громадських організацій, працівники райдержадміністрації та на 16 гектарах так званих земель запасу поблизу села Ноздрище висадили 106 400 сосен та беріз. За два роки на території Народицького району в рамках міжнародного проекту «Озеленимо Планету Разом» вже висаджено кількасот тисяч дерев. Посадивши ці дерева ми зробили спільну інвестицію в майбутнє, надіємось, що дерева виростуть і будуть зеленою окрасою нашого краю.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80