Свято синички

В природному заповіднику «Древлянський»
святкували день синички !!!

12 листопада святкувався День синички. З цієї нагоди працівниками еколого-освітнього відділу природного заповідника «Древлянський» (Житомирської обл., Народицького р-ну ) було організовано свято. Захід проводився для дітей старшої групи Народицького дитячого садочка «Сонечко», Мотійківського дитячого садочка та Селецької ЗОШ I-II ступенів.
Метою даного заходу було: екологічне виховання підростаючого покоління, прищеплення їм любові до природи, розширення знань про життя синички та допомога їм в люті морози.
Малятам була запропонована розвернута розповідь про синичку, прочитана екологічна казочка «Синичка захворіла», а також проведена пізнавально-розважальна гра «Одягни синичку». Діти з задоволенням приймали участь в грі. Вони швиденько розділились на три групи та наввипередки одягали зроблену з паперу синичку. А малеча Народицького дитячого садочку «Сонечко» в свою чергу приготувала нам приємний сюрприз та віддячила веселою піснею – «У бабусі на подвір’ї».
Ми вважаємо, що нам вдалося донести до дітей все, що було задумано. Коли ми прощалися – діти вже думали, як допомогти синичці пережити зиму. І вже складали плани про те, чим таким смачненьким будуть частувати пташок в годівничках.

Ek-06 Ek-06-1 Ek-06-2 Ek-06-3