«Бережемо ялинки разом!!!»

Напередодні новорічних свят працівники відділу екологічної освіти природного заповідника «Древлянський» провели акцію «Збережемо ялинку».

Акція організована для попередження незаконного вирубування хвойних дерев, формування громадської думки про «ялинкову» проблему, шляхом пропаганди заміни ялин та сосен на штучні саморуч зроблені ялинки.

Для учнів Народицького районного гуртка дитячоЇ творчості проведено заняття екологічного спрямування «Збережемо ялинку». Під час заняття разом з дітьми, з ялинкових прикрас зробили та прикрасили новорічну ялинку. Дітвора з задоволенням зробила прикраси в патріотичному стилі. А ще учасники гуртка дізналися, як народжуються сніжинки, чому вони білі і чому сніг скрипить.

Такі заходи об’єднують людей різного віку і учать оберігати природу, надихаючи кожного з нас на творчість та створюючи всім святковий настрій.

Акція має глибоке моральне значення, тому що дозволяє допомогти дітям навчитися бути уважними до навколишнього світу, побачити в ньому те, що вимагає любові та захисту, пробуджує в їхніх душах співчуття.

DSCN8408 DSCN8410